×
 

Assistans för dig sidhuvud

Långsiktigt samarbete med Assistans för dig!

Vi är mycket glada och stolta över att presentera samarbetet mellan Matchning & Utveckling och assistansföretaget Assistans för dig!

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som har behov av personlig assistans. De finns på ett tiotal orter runt om i Sverige och har omkring 360 kunder.  

Vårt samarbete handlar om att hitta fler möjliga matchningar mellan företag och individ på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom goda kontaktvägar på våra orter runt om i landet där våra coacher och rekryteringsansvarig hos Assistans för dig har en god dialog. Det gör det enkelt att kommunicera kring potentiell matchning när lediga tjänster och relevanta kandidater dyker upp.

Är du deltagare i Rusta och matcha hos oss och vill jobba som personlig assistent? Kontakta din coach för mer information och möjlighet att bli rekommenderad till Assistans för dig.

Företagspresentation för deltagare i Rusta och matcha

Exklusivt för dig som deltagare i Rusta och matcha hos Matchning & Utveckling samt våra systerföretag Eductus och Hermods.

 

Den 27:e januari är Assistans för dig inbjudna att hålla en digital företagspresentation för Matchning & Utvecklings deltagare. Assistans för dig kommer berätta mer om dem som assistansanordnare, hur de arbetar med rekrytering och vad de tycker att du som arbetssökande ska tänka på när du ansöker om arbete som personlig assistent.

Kontakta din coach för mer information och boka in presentationen i ditt schema!

Assistans för dig är ett familjeägt assistansföretag som sätter individen i fokus och som uppskattar en långsiktig samarbetsrelation där fler arbetssökande får möjlighet till arbete.

Sofia Johansson,
Arbetsmarknadskoordinator, Matchning & Utveckling

Vi är mycket stolta över detta samarbete!

Kontakt