96 procent ut i jobb eller studier

Bra jobbat - 96 % i matchning!

Vilket fantastiskt jobb våra handledare och kandidater i Rusta och matcha gör! Under mars månad gick hela 96 % av våra kandidater ut i jobb eller studier. Stort grattis till alla er med nya jobb och studier! Och stort grattis till alla våra team i Rusta och matcha runt om i Sverige, på både Eductus och Hermods för ert väl genomförda arbete.

Som leverantör av Rusta och matcha i Eductus och Hermods ser vi framemot att föra vidare den positiva utvecklingen av tjänsten och framför allt ser vi framemot att fortsätta matcha fler arbetssökande ut i arbetslivet.

Är du kandidat för matchningstjänster under året hoppas vi på att få träff dig och ge dig stöd på resan mot jobbet!

Arbetsgivare?

Tack vare våra matchningstjänster har vi ett stort kontaktnät med kandidater inom flera olika branscher. Vi kan på ett effektivt sätt matcha ditt kompetensbehov mot vår kandidatbank och på så sätt vara ett stöd i en smidig rekryteringsprocess.

Hör av er så berättar vi mer!

Rusta och matcha

Med tjänsten Rusta och Matcha får du en skräddarsydd insatts hos oss, oavsett om målet är att jobba eller börja studera. I tjänsten ingår aktiviteter som anpassas efter dina mål och behov. Om ditt mål är nytt jobb får du till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av vårt nätverk med företag och öva inför intervjuer. Om du vill studera får du hjälp att hitta rätt utbildning och att ansöka.
Läs mer om Rusta och matcha här.