Inspiration och information med Movant

Vi på M&U älskar samarbeten och digitala möten som möjliggöra för ännu fler att kunna ta till sig information och öka sina möjligheter in i arbetslivet! Denna veckan har utbildningsföretaget Movant besökt Matchning & Utveckling för att presentera sina praktiska yrkesutbildningar för våra deltagare i hela landet!

Movant är ett utbildningsföretag som erbjuder branschnära utbildningar i hela Sverige. De erbjuder yrkeshögskoleutbildningar, certifieringskurser och utbildningar via Komvux och Arbetsförmedlingen.

"Att få vara med och presentera vårt utbildningsutbud hos och ge en bild av arbetsmarknaden hoppas vi kunna hjälpa personer som vill ta nästa steg med en praktiskt yrkesutbildning". Per Nygård, Regionchef Movant

Deltagare uppskattar dessa mötesforum som ofta innebär ett steg vidare för de som funderar på att vidareutbilda sig.

I våra digitala möten får deltagare direkt information från bland annat företag och utbildningsanordnare, tips på olika vägar i karriären, ett ökat kontaktnät och ett forum för frågor och dialog med olika aktörer på arbetsmarknaden. Om man som deltagare har utmaningar med det tekniska så får man god hjälp av våra handledare och coacher och vi jobbar tätt med våra studievägledare som finns tillgängliga för guidning i studieval.