Rusta och matcha Eductus

Eductus startar Rusta och matcha på 8 orter

Som en del i Arbetsförmedlingens reformering växlar Arbetsförmedlingen under 2021 över deras nuvarande matchningstjänst Stöd och matchning till Rusta och matcha. Det innebär att Rusta och matcha är Arbetsförmedlingens tjänst för dig som är inskriven på arbetsförmedlingen och behöver stöd i ditt jobbsökande.

Rusta och matcha har sedan våren 2020 genomförts på prov i 32 kommuner med goda resultat och Eductus har varit med som leverantör sedan starten. Övergången till resterande kommuner i Sverige under 2021 sker i 3 etapper; etapp 1 i maj, etapp 2 i september, etapp 3 i december. Eductus går över som leverantör av Rusta och matcha i samband med arbetsförmedlingens övergång till Rusta och matcha.

Stöd och matchning kommer att levereras fram tills samma dag övergången till Rusta och matcha sker för respektive orter.

Eductus orter som går över till Rusta och matcha 18:e maj är: Finspång, Linköping, Motala, Mjölby, Norrköping och Örebro. I Karlstad öppnar vi upp som ny ort och erbjuder Rusta och matcha.

Deltar du i Stöd och matchning på Eductus? Tjänsten finns kvar för alla deltagare fram till dess att ni gått klart tjänsten.