polisbil

Digital träff med Polisen för att locka till yrket

Matchning & Utveckling har inlett ett samarbete med Polisen i deras arbete med att locka fler till yrket. Under april höll Polisen en första digital träff för kandidater i våra matchningstjänster. Under träffen berättade representanter från Polisen om yrket och utbildningen och de medverkande fick chans att ställa sina frågor.

Vi är stolta över vårt samarbete med Polisen och hoppas att kunna inspirera fler till yrket. Läs gärna mer om vårt samarbete via Polisens länk. https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2021/april/arbetssokande-ska-lockas-till-polisyrket/

Genom våra matchningstjänster rustar vi våra kandidater till jobb. En väg kan vara via utbildning. Att få ta del av föreläsningar och seminarier som våra samarbetspartners anordnar tillsammans med oss är en viktig del i vår tjänst. Vi vill inspirera och motivera till de olika yrkesval som finns och med våra samarbetspartners kan vi sätta fokus på branscher och yrken där behovet är extra stort.

Vi ser framemot fler digitala träffa och webinar med såväl Polisen som våra andra företagssamarbeten.

Vill du som arbetsgivare också ta chansen att marknadsföra dig mot potentiella framtida medarbetare? Kontakta oss via formuläret här så berättar vi mer!

Är du arbetssökande och vill veta mer? Kontakta oss på info@mou.se så återkommer vi till dig.