Annasara fick drömjobbet!

Annasara Karlsson har kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap och drömde om att arbeta som digital kommunikatör. Efter att ha varit arbetssökande i två år och endast periodvis timanställd började hon hos Rusta och matcha hos Eductus i Lidköping.

Redan i sitt första möte med sin handledare Lollo var Annasara tydlig med sitt mål. Hon ville ha ett varaktigt jobb inom sitt utbildningsområde. Annasara och Lollo körde igång med aktiviteter så som förberedelser inför intervjuer där tips för digital intervju var en del, pepp för att fortsätta kämpa mot en heltidstjänst, hjälp med nätverkande och matchning mot företag.

Under tiden kom några intressanta tjänster ut och efter tre intervjuer hade Annasara fått jobbet som Kommunikatör på Götene kommun!

På frågan, hur känns det nu? Svara Annasara UNDERBART!

Annasaras tips till dig som söker jobb:

Ge inte upp! För varje motgång blir du en erfarenhet rikare. Omringa dig själv med människor som du kan finna motivation och stöttning hos.

Några ord från handledare Lollo:

Delad glädje blev dubbel glädje! Målinriktad, kämparglöd, peptalk och till slut landade Annasara sitt drömjobb. Trots en tid med pandemi och dess förändringar på arbetsmarknaden, har Annasara hamnat på rätt arbetsplats. Det är hon verkligen värd!  

Annasara fick drömjobbet via Eductus

Vill du också landa drömjobbet?

Rusta och matcha är en tjänst för dig som söker jobb och är inskriven på arbetsförmedlingen. Genom tjänsten får du personlig handledning och stöd i ditt jobbsökande, anpassade aktiviteter, inspirerande workshops och nätverkande. Läs mer om Rusta och matcha här.