×
 

Våra tjänster i Göteborg

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Göteborg finns vi centralt beläget på Odinsgatan 13, ett stenkast från Centralstationen och Drottningtorget. Hos oss kan du som är inskriven på arbetsförmedlingen gå Rusta och matcha. Arbetsförmedlingen beslutar om du har behov av tjänsten, får du ett JA väljer du Matchning & Utveckling som din leverantör hos Arbetsförmedlingen.

Rusta och matcha

Med tjänsten Rusta och Matcha får du en skräddarsydd insatts hos oss, oavsett om målet är att jobba eller börja studera. I tjänsten ingår aktiviteter som anpassas efter dina mål och behov. Om ditt mål är nytt jobb får du till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av vårt nätverk med företag och öva inför intervjuer. Om du vill studera får du hjälp att hitta rätt utbildning och att ansöka.
Läs mer om Rusta och matcha här.

KA-nummer

10070416

Göteborg

Besöksadress

Odinsgatan 13

411 03 Göteborg

Postadress

Odinsgatan 13

411 03 Göteborg

Kontakt

-

info@mou.se

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!