×
 

Våra tjänster i Karlshamn

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Karlshamn kan du som är inskriven på Arbetsförmedlingen gå Rusta och matcha. Vi har etablerade kontakter med arbetsgivare och vet vilken kompetens som den lokala arbetsmarknaden efterfrågar. I Karlshamn har vi extra fokus på jobb inom äldrevården, lokalvård samt storhushåll och restauranger. Vi erbjuder språkstöd på arabiska och engelska. Arbetsförmedlingen beslutar om du får gå Rusta och matcha, får du ett JA beslut är det dags att välja leverantör. I Karlshamn genomförs våra tjänster och utbildningar på Hermods och det är Hermods du väljer som leverantör hos Arbetsförmedlingen.

Rusta och matcha

Med tjänsten Rusta och Matcha får du en skräddarsydd insatts hos oss, oavsett om målet är att jobba eller börja studera. I tjänsten ingår aktiviteter som anpassas efter dina mål och behov. Om ditt mål är nytt jobb får du till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av vårt nätverk med företag och öva inför intervjuer. Om du vill studera får du hjälp att hitta rätt utbildning och att ansöka.
Läs mer om Rusta och matcha här.

KA-nummer

Rusta och matcha: 10066273

Karlshamn

Besöksadress

Västra kajen 8

374 31 Karlshamn

Postadress

Västra kajen 8

374 31 Karlshamn

Kontakt

-

info@mou.se

Eu flagga Europeiska socialfonden

Rusta och matcha i Karlshamn
En del i ett projekt av Europeiska socialfonden

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!