×
 

Våra tjänster i Kista

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Kista kan du som är inskriven på Arbetsförmedlingen gå arbetsmarknadsutbildningen Service och försäljning.

Nästa kursstart

Stockholm/distans 16/8 (ges från Hermods i Kista men går på distans och kan läsas även från annan ort)

Intresserad av att anmäla dig? Klicka här för att komma till anmälan.

Service & försäljning

Vår utbildning inom service och försäljning är en arbetsmarknadsutbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen riktar sig till dig som har ett intresse och förutsättningar för det aktuella yrket och varvar både teoretiska och praktiska moment. De teoretiska momenten består av lärarledd undervisning, självstudier, projektuppgifter och gruppuppgifter. De praktiska momenten utgörs av praktik ute på en arbetsplats samt praktiska övningar.
Läs mer om Service & försäljning här.

Kista

Besöksadress

Knarrarnäsgatan 13, plan 3

164 40 Kista

Postadress

Knarrarnäsgatan 13

164 40 Kista

Kontakt

-

info@mou.se

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!