×

 

Header för Eductus varumärkessidor med person och Eductus logga

Våra tjänster i Luleå

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Luleå kan du som är inskriven på Arbetsförmedlingen gå Lokalvård samt Yrkessvenska. Kontakta Arbetsförmedlingen för att ansöka

Lokalvårdsutbildning

Lokalvårdsutbildning är en arbetsmarknadsutbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen ger dig praktisk och teoretisk kunskap för att jobba inom städ, hemservice, sanering eller som servicevärd inom vården. Utbildningen sker i nära samarbete med arbetsgivare och anpassas efter den lokala efterfrågan på arbetsmarknaden.
Läs mer om Lokalvårdsutbildning här.

Service & försäljning

Vår utbildning inom service och försäljning är en arbetsmarknadsutbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen riktar sig till dig som har ett intresse och förutsättningar för det aktuella yrket och varvar både teoretiska och praktiska moment. De teoretiska momenten består av lärarledd undervisning, självstudier, projektuppgifter och gruppuppgifter. De praktiska momenten utgörs av praktik ute på en arbetsplats samt praktiska övningar.
Läs mer om Service & försäljning här.

Luleå

Besöksadress

Aurorumvägen 7

977 75 Luleå

Postadress

Aurorumvägen 7

977 75 Luleå

Kontakt

-

info@​mou.se

Kontakta oss i Luleå

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!