×

 

Header för Eductus varumärkessidor med person och Eductus logga

Våra tjänster i Malmö

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Malmö kan du som är inskriven på Arbetsförmedlingen gå Stöd och matchning samt Starta eget. Kontakta Arbetsförmedlingen för att ansöka, får du ett JA är det dags att välja leverantör. I Malmö genomförs våra tjänster och utbildningar på Eductus och det är Eductus du väljer som leverantör hos Arbetsförmedlingen.

I Malmö har vi ⭐️⭐️⭐️⭐️ = högsta betyg för Stöd och matchning!

Stöd och matchning

Genom Stöd och matchning coachar vi dig så att du snabbt ska hitta ett jobb eller påbörja en utbildning. Vi vägleder dig och ger dig verktygen för att nå dina mål. Du får stöd i att hitta jobb och utbildningar samt hjälp med att finslipa dina ansökningshandlingar och att beskriva dina styrkor och kompetenser. Du får också möjlighet att skapa nya nätverk och kontakter med arbetsgivare och utbildningsanordnare. 
Läs mer om Stöd och matchning här.

Starta eget

Starta eget är en förberedande arbetsmarknadsutbildning för att du ska erhålla grundläggande kunskaper om och förberedas inför start av näringsverksamhet. Du kanske redan har en affärsidé som du vill göra verklighet av och är nyfiken på företagande? Genom utbildningen får du kunskaper och stöd att pröva din affärsidé och skapa din framtida affärsplan.
Läs mer om Starta eget här.

KA-nummer

Stöd och matchning: 10037443

⭐️⭐️⭐️⭐️

Malmö

Besöksadress

Östra Förstadsgatan 46

212 12 Malmö

Postadress

Östra Förstadsgatan 46

212 12 Malmö

Kontakt

-

info@​mou.se

Kontakta oss i Malmö

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!