×
 

Våra tjänster i Nässjö

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Nässjö kan du som är inskriven på Arbetsförmedlingen gå Stöd och matchning. Kontakta Arbetsförmedlingen för att ansöka, får du ett JA är det dags att välja leverantör. I Nässjö genomförs våra tjänster och utbildningar på Eductus och Hermods. Det är Eductus du väljer som leverantör hos Arbetsförmedlingen för Stöd och matchning.

Stöd och matchning

Genom Stöd och matchning coachar vi dig så att du snabbt ska hitta ett jobb eller påbörja en utbildning. Vi vägleder dig och ger dig verktygen för att nå dina mål. Du får stöd i att hitta jobb och utbildningar samt hjälp med att finslipa dina ansökningshandlingar och att beskriva dina styrkor och kompetenser. Du får också möjlighet att skapa nya nätverk och kontakter med arbetsgivare och utbildningsanordnare. 
Läs mer om Stöd och matchning här.

KA-nummer

Stöd och matchning: 10037324

 

 

Nässjö

Besöksadress

Storgatan 27

571 31 Nässjö

Postadress

Storgatan 27

571 31 Nässjö

Kontakt

-

info@mou.se

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!