×
 

Våra tjänster i Norrköping

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Norrköping kan du som är inskriven på Arbetsförmedlingen gå Rusta och matcha samt Yrkessvenska. Arbetsförmedlingen beslutar om du får gå tjänsten, får du ett JA är det dags att välja leverantör. I Norrköping genomförs våra tjänster och utbildningar på Eductus. Det är Eductus du väljer som leverantör hos Arbetsförmedlingen för Rusta och matcha.

Deltar du i Stöd och matchning på Eductus Norrköping? Tjänsten finns kvar för alla deltagare fram till dess att ni gått klart tjänsten.

Rusta och matcha

Med tjänsten Rusta och Matcha får du en skräddarsydd insatts hos oss, oavsett om målet är att jobba eller börja studera. I tjänsten ingår aktiviteter som anpassas efter dina mål och behov. Om ditt mål är nytt jobb får du till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av vårt nätverk med företag och öva inför intervjuer. Om du vill studera får du hjälp att hitta rätt utbildning och att ansöka.
Läs mer om Rusta och matcha här.

Yrkessvenska

Yrkessvenska passar dig är inskriven på arbetsförmedlingen och som behöver träna svenska språket för att klara en anställning, yrkesutbildning eller praktik i Sverige. Yrkessvenskan är anpassad för olika branscher och yrken. Vi börjar med att testa din språknivå för att utifrån nivå och aktuellt yrke anpassa utbildningen för dig. Inga förkunskaper krävs. Målet är att hjälpa dig få en praktik eller börja en arbetsmarknadsutbildning som leder till ett jobb.
Läs mer om Yrkessvenska här.

KA-nummer

Rusta och matcha: 10068412

 

Norrköping

Besöksadress

Mirum Galleria, Lidaleden 12

603 59 Norrköping

Postadress

Mirum Galleria, Lidaleden 12

603 59 Norrköping

Kontakt

-

info@mou.se

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!