×

 

Header Hermods handledare håller lektion Hermods logo med

Våra tjänster i Norrköping

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Norrköping kan du som är inskriven på Arbetsförmedlingen gå vår arbetsmarknadsutbildning Lokalvård. Kontakta Arbetsförmedlingen för ansökan

Lokalvårdsutbildning

Lokalvårdsutbildning är en arbetsmarknadsutbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen ger dig praktisk och teoretisk kunskap för att jobba inom städ, hemservice, sanering eller som servicevärd inom vården. Utbildningen sker i nära samarbete med arbetsgivare och anpassas efter den lokala efterfrågan på arbetsmarknaden.
Läs mer om Lokalvårdsutbildning här.

Norrköping

Besöksadress

Tullhusgatan 11

602 28 Norrköping

Postadress

Tullhusgatan 11

602 28 Norrköping

Kontakt

-

Kontakta oss i Norrköping

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!