×
 

Våra tjänster i Örebro

Välkommen till oss! Med vår vision ”Alla kan ta ett jobb” sätter vi varje deltagares möjligheter i fokus och tror på deltagarens förmåga och kompetens. Vår engagerade personal har stor erfarenhet av att matcha deltagare mot jobb eller studier med goda resultat. Vi ger personlig stöttning och coachar mot målet – nytt jobb eller utbildning.

I Örebro kan du som är inskriven på Arbetsförmedlingen gå Rusta och matcha. Arbetsförmedlingen beslutar om du får gå Rusta och matcha, får du ett JA är det dags att välja leverantör. I Örebro genomförs våra tjänster och utbildningar på Eductus och det är Eductus du väljer som leverantör hos Arbetsförmedlingen.

Deltar du i Stöd och matchning på Eductus Örebro? Tjänsten finns kvar för alla deltagare fram till dess att ni gått klart tjänsten.

Rusta och matcha

Med tjänsten Rusta och Matcha får du en skräddarsydd insatts hos oss, oavsett om målet är att jobba eller börja studera. I tjänsten ingår aktiviteter som anpassas efter dina mål och behov. Om ditt mål är nytt jobb får du till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av vårt nätverk med företag och öva inför intervjuer. Om du vill studera får du hjälp att hitta rätt utbildning och att ansöka.
Läs mer om Rusta och matcha här.

KA-nummer

Rusta och matcha: 10068365

 

 

 

Örebro

Besöksadress

Karlslundsgatan 14

703 41 Örebro

Postadress

Karlslundsgatan 14

703 41 Örebro

Kontakt

-

info@mou.se

Arbetsgivare?

Söker du personal eller behöver du utbilda din personal kan vi skräddarsy lösningar för din verksamhet och behov. Vi har ett stort nätverk med potentiella kandidater och stor erfarenhet av att kompetensförstärkning. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!